Allianse Regnskap blir en del av Azets

Allianse Regnskap og Azets har inngått samarbeid og medeierskap. Endringen trer formelt i kraft fra og med april 2017. Azets har 2.500 ansatte og er den ledende leverandøren av tjenester innenfor regnskap, lønn, HR, bemanning og rådgivning i Norden.

Utad vil vi fremstå som det nye Azets-kontoret i Sandnes, men vi vil fortsatt holde til i våre nåværende lokaler. Alle våre medarbeidere blir værende og vil være akkurat like tilgjengelige som før.

Med Azets får vi en offensiv aktør i ryggen. Som bransjeleder tilfører Azets blant annet smarte, digitale kundeløsninger og et bredt spekter av rådgivningstjenester. Sammen med Azets skal vi sørge for å videreutvikle alle stordriftsfordelene som kommer kundene våre til gode.

 

Recent Posts
Kontakt oss

Hei! Vi svarer gjerne på dine spørsmål. Send oss en mail så hører du fra oss.