Allianse Regnskap støtter sprinttalentet Even Meinseth

Dette er Even Meinseth,  ett av Norges største sprinttalent. Vi i Allianse Regnskap er stolte støttespillere i Even sin satsing.

 Even Meinseth er sønn av tidligere toppsprinter og norgesrekordholder på 400m Sølvi Olsen og landslagsløper Frank Otto Meinseth. Han kommer fra Fevik og har blitt trent av foreldrene siden barndommen. Nå har han flyttet til Sandnes der han nå er del av en spennende treningsmiljø i Sandnes IL . Ved siden av friidrettssatsingen jobber han deltid her hos oss i Allianse

Even  tok bronse på 200 m (20.94) under junior-EM i svenske Eskilstuna i fjor sommer. Han har også den norske junior-rekorden på 200 m. På 100 m har han en personlig rekord på 10.55 og regnes som et av de unge lovende stortalentene i norsk friidrett. Even ble nummer to på 100 m under NM i Haugesund i fjor, bak Jaysuma Saidy Ndure. Det skilte seks hundredeler mellom de to, 10.82 mot 10.88.

Even var deltager på det norske juniorlandslaget som satte ny norsk juniorrekord på 4 x 100 m – og ble beste europeiske laget under siste Junior VM I Eugene, U.S.A. Even var også en av «ambassadørene» for sunn norsk idrettsungdom ved å være presentert på TINE Lettmelk kartongen i Vest og Sør-Norge i 2016.

 

 

Recent Posts
Kontakt oss

Hei! Vi svarer gjerne på dine spørsmål. Send oss en mail så hører du fra oss.